Tolpat

Hallahuhdan tolpat

Suomessa vallitseva kylmä ja kostea säätyyppi altistaa rautarakenteet ruostumiselle. Tämän takia Hallahuhdan estetolppien teräsjalat käsitellään kuumagalvanoinnilla, joka takaa parhaan mahdollisen suojan Suomen vaativiin sääolosuhteisiin.

Estetolpan jalan rakenne on suunniteltu maan myötäiseksi. Tällä taataan turvallinen ratsastus aivan tolpan vierestä ( esim. aikaratsastusluokissa tai pienemmillä kentillä/ halleissa) ilman vaaraa hevosen lyödä jalkansa estetolpan rakenteisiin.

Perustolppamme on alumiinia, joka lujan ja silti keveän rakenteensa ansiosta tekee kalustosta mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja on nykyaikaiseen esteratsastukseen suunniteltu. Painopiste tolpassa keskittyy jalkaan, eli mahdollisimman alas. Alhaisen painopisteen ansiosta tolppa pysyy pystyssä tuulisellakin säällä.

Viiden vuoden takuu

Alumiini on erittäin kestävä estetolpan materiaali, jota on lähes mahdotonta saada rikottua normaalikäytössä. Myönnämmekin alumiinitolpille ja kannattimille 5 vuoden täystakuun.

Useimpien estetolppien rikkoutumisherkin kohta on tolpan ja jalan liitoskohta; erityisesti talvella ulkokäytössä tolpan jalka jäätyy maahan kiinni ja tätä irrotettaessa liitoskohta usein vaurioituu mikä johtaa tolpan taipumiseen tai irtoamiseen jalasta. Alumiini-teräsjalka yhdistelmämme onkin ylivoimainen kestävyydeltään, jota ei tällaisessakaan käytössä rikki saa.

Tolppa, kirkas alumiini (metallikannattimille)
1,65m 69,00€
1,85m 75,00€

Tolppa, pulverimaalattu valkoinen alumiini (metallikannattamille)
1,65m 79,00€
1,85m 84,00€

Kombitolppa, kirkas alumiini (kahdelle eri kannatintyypille sopiva)
1,65m 74,00€
1,85m 79,00€

Kombitolppa, maalattu valkoinen alumiini (kahdelle eri kannatintyypille sopiva)
1,65m 87,00€
1,85m 97,00€

Puutolppa, maalattu
1,6m muovikiskolla 55,00€
1,8m kombikiskolla 75,00€