Ratsastuskeskus

Hallahuhdan Ratsastuskeskus

Hallahuhta on kouluratsastuspainotteinen täysihoito- ja valmennustalli, joka sijaitsee maalaismaisemassa Hyvinkään Kytäjällä, noin 15 km Hyvinkäältä Läyliäisiin päin. (Karttalinkki) Tarjoamme täysihoitopaikkoja, valmennustunteja sekä hevosten koulutuspalvelua, sekä järjestämme eripituisia kursseja.

Hallahuhdan toiminnasta vastaa Kirsi Tuominen, kouluratsastuksen lajivalmentaja ja koulutuomari, TMeat. Hallahuhdassa työskentelee myös Emma Tuominen, kouluratsastaja ja ratsuhevosen kouluttaja. Toimimme yhteistyössä Kytäjän Ratsastajat ry:n kanssa.

Hallahuhta2

Hallahuhdassa on

  • talli
  • 10 hevoskarsinaa
  • kaksi ponikarsinaa
  • aidattu ja valaistu ratsastuskenttä, 22×55 m
  • maneesi 20×50 m
  • maastot
  • tarhaus isoissa tarhoissa yksin tai ryhmissä
talli

Team Hallahuhta

Kilparatsastus on tiimityötä ratsastajan, hevosen ja valmentajan kesken. Taustajoukkojen tuki on ehdottoman tärkeää. Hevosenhoitaja ja tallimestari huolehtivat hevosen hyvinvoinnista kengittäjän ja eläinlääkärin kanssa.

kirsi

Kirsi Tuominen

Hevosharrastus alkoi 1972 Ratsastusopistolla Tuomarinkylässä, omia hevosia vuodesta 1976, hevosalan yrittäjä vuodesta 1986, jolloin Hallahuhdan Ratsastuskeskus perustettiin.

Peruskoulutus yo-merkonomi, SRL:n valmentajakoulutus vuodesta 1981, koulutuomarikoulutus vuodesta 1996, tallimestarin erikoisammattitutkinto 2010.

Tällä hetkellä kouluratsastuksen lajivalmentaja, koulutuomarioikeudet vaativiin luokkiin, vammaisratsastuskoulutuomari.

emma

Emma Tuominen

Koulutus: hevosenhoitaja ja ratsuhevosen kouluttaja (Hevosopisto)

Koulu- ja esteratsastaja

Kilpaillut aktiivisesti ja menestyksekkäästi ponien, junioreitten ja nuorten ikäkausikilpailuissa;
kaksi kertaa PM-joukkueessa, kaksi SM-hopeaa, aluemestaruusmitaleita.